Mannenmiddag

Diverse mannen komen 2x per maand op de woensdagmiddag bij elkaar om onder het genot van een kopje koffie en/of borrel met elkaar in gesprek te gaan. Naast de gezellige onderlinge sfeer en de interessante gesprekken, komt er gemiddeld 1x per maand iemand vertellen over zijn/haar werk, organisatie of hobby/liefhebberij.

In november 2018 bestond de mannenmiddag al weer 3 jaar (zie foto onderaan deze pagina)! Het begon in 2015 met 5 mannen en op dit moment komen er gemiddeld 25 à 30 mannen in Buurthuis De Brug bij elkaar op deze woensdagmiddagen. Het is een ontzettend gezellige groep en alle mannen zijn van harte welkom om eens langs te komen. Er is geen lidmaatschap en het is geen verplichting! U hoeft zich niet van tevoren aan te melden en kunt gewoon binnen komen lopen.

In het kort:
-Elke 1e en 3e woensdag van de maand.
-16.00-17.30 uur.
-Kosten: €1,- entree, inclusief koffie en exclusief gedronken drankjes.

Meer informatie over deze mannenmiddagen? Mail dan naar info@buurthuisdebrug.com of kom eens langs.

Het programma voor de komende tijd komt voorlopig te vervallen. Uiteraard bent u wel van harte welkom om deel te nemen aan één van de koffiemomenten welke op ons programma staan. Graag wel even vooraf inschrijven!

Terugblik:
Woensdag 7 november 2018

Hoera, 3 jarig jubileum mannenmiddag  bij Buurthuis de Brug!

Op woensdag 7 november vierden wij al weer het 3 jarig bestaan van de mannenmiddag.
Een grote groep mannen heeft deze middag geproost op vele leuke, leerzame, interessante en gezellige momenten in de afgelopen jaren, maar uiteraard ook op nog veel mooie momenten in de toekomst. Een groep om trots op te zijn!